apr
06

Thuisgebruik netwerkschijf

by , under Hardware

Een externe harddisk wordt steeds vaker gebruikt. Door het steeds compactere formaat is deze gemakkelijk mee te nemen. De schijven hebben ook een steeds grotere capaciteit waardoor je je backup veilig op kunt slaan. Let er echter wel op dat de schijf ook kapot kan gaan. Een externe harddisk met netwerk aansluiting heeft soms ook mogelijkheden om bereikbaar te zijn via het Internet. Je kunt dan inloggen op je eigen schijf en veilig bij je bestanden. De harddisk kan op een vaste plaats blijven staan dus minder kans op schade door schokken of vallen. Indien je dan een harddisk cabinet neemt met meerdere schijven is bij het uitvallen van één harddisk nog niet gelijk alles verloren. De data kan dan van de andere schijf (schijven) hersteld worden.

Tag:


Comments are closed.

© Copyright SNOEREN AUTOMATION 2009. All rights reserved. | Powered by Wordpress | Designed by ThemesGuy